Voor uw totale onderhoud en schilderwerk

 * schilderwerk * Tegelwerk *Renovatie *sloopwerk * dakbedekkingen * Loodgieterswerk * Totale Verbouwingen *

Vastgoedonderhoud Beusekamp schilderswerkzaamheden.

 

Nachtschilder

Vastgoedonderhoud Beusekamp is een schildersbedrijf uit Leiden, gespecialiseerd in binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Deze werkzaamheden doen wij zowel overdag als in de nacht voor huizen en bedrijfspanden. Ontvang je overdag klanten, heeft het haast of mogen je medewerkers niet gestoord worden tijdens het werk? Door je huis of bedrijfspand te laten schilderen door een nachtschilder zit je niet in de stank en stof en heeft niemand last van de schilders en natte deuren of wanden.

 

Het grote voordeel van een nachtschilder is dat er geen extra kosten aan verbonden zijn omdat we simpelweg sneller klaar zijn. In de nacht lopen wij niemand in de weg en kunnen er geen ongelukjes gebeuren als per ongeluk een natte deur of wand aanraken. En wanneer je thuis of op kantoor komt is alles droog en fris.

Nachtschilder offerte aanvragen

 

Wij zijn sneller klaar en niemand heeft last van ons. Hierdoor kun je van Vastgoedonderhoud Beusekamp zoals altijd een gratis en scherpe vrijblijvende offerte verwachten. Benieuwd geworden naar de prijs? Verzend een mail naar info@vastgoedonderhoudbeusekamp.nl of bel 071-8896703 en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte en/of advies. Je kunt ook een gewenste dag en tijdstip opgeven zodat we u terugbellen op het door jou gewenste moment.

Overige werkzaamheden

 

Naast het binnen- en buitenschilderwerk richt Vastgoedonderhoud Beusekamp zich ook op andere werkzaamheden. 

kies diensten voor meer informatie 

Winterschilder

 

Winterschilder Zuid Holland, Utrecht en Noord Holland

 

AIn de zomer is het niet fijn om stijgers in je tuin te hebben staan en ben je liever de deur uit dan dat je rekening moet houden met een schilder. Nu de donkere en koude dagen weer zijn aangebroken is het een ideaal moment om een winterschilder in te schakelen. Ook kunt u voor een sikkens Serviceplan bij ons terecht.

Winterschilders binnen- en buitenschilderwerk

 

Vastgoedonderhoud Beusekamp heeft meerdere winterschilders in dienst voor zowel het buitenschilderwerk als het binnenschilderwerk. Nu is het binnenschilderwerk niet meer dan normaal in de winter, maar wij schilderen ook buiten in de winter. Door speciaal ontwikkelde verven is het ook in de winter mogelijk om de buitenkant van je huis te schilderen. Deze verven zijn geschikt voor zeer lage temperaturen en drogen en uitharden snel. 

Spuittechniek

Naast het gewone schilderwerk biedt Vastgoedonderhoud Beusekamp ook spuitwerk aan, niet alleen voor plafonds en wanden maar ook houtwerk of kunststof onder andere meubels, deuren en kozijnen. Efficient en prachtig.

Particulier

 

Een totaal andere sfeer. De bestaande keuken of meubels op korte termijn compleet anders en super strak. Radiatoren, radiatorkasten, deuren en kozijnen alles is mogelijk. Wanneer de structuur van uw wand van groot belang is voor de algehele sfeer biedt spuittechniek nog meer voordelen. Wanneer men kiest voor het sausen van deze oppervlakken komt het namelijk vaak voor dat de structuur (deels) verloren gaat. Aan de hand van spuittechniek blijft de structuur netjes behouden en zal de algehele sfeer dus in ieder geval niet verdwijnen.

In alle gevallen blijft de structuur van wand (ook gipsproducten, spachtelputz en structuurverven) of meubel behouden. Afhankelijk van de situatie kan Vastgoedonderhoud Beusekamp binnen kort termijn bij u spuiten. 

Bedrijf

 

Groot of klein, hoog of laag. Voor het spuiten van uw kantoor of bedrijfsruimte kunnen wij met onze mobiele spuitapparatuur op iedere werkplek terecht. Een van de kenmerken van spuitwerk is de grote capaciteit; binnen korte tijd kunnen grote oppervlakten zeer netjes gespoten worden. In de namiddag beginnen en ‘s-ochtends een nieuw kantoor.. Niet alleen de wanden maar ook bijvoorbeeld lastig te sauzen ornamentenplafonds en systeemplafonds.

Speciaal werk: Brandvertragende en antisone (akoestisch) materialen moeten voldoen aan gestelde eisen, Vastgoedonderhoud Beusekamp kan u dit werk aanbieden met de juiste certificaten.

Nevel?

 

Een veel gehoord nadeel van spuittechniek is de nevel die vrijkomt. Met behulp van de nieuwste apparatuur en de juiste voorzorgsmaatregel is het spuiten van een gestoffeerde woning geen probleem.. We maken gebruik van de meest moderne technieken en onze specialisten zijn uitstekend op de hoogte van de risico’s en zullen er daarom het maximale doen om de overlast hiervan tot een minimum te beperken en de kamer zo op de juiste manier te spuiten.

doordat wij veel ervaring hebben in de spuittechniek kunnen wij op een redelijk lage druk spuiten waardoor er minder nevel vrijkomt.  

Wandafwerking

 

Ook voor wandafwerking is Vastgoedonderhoud Beusekamp uw partij. Er zijn heel veel mogelijkheden tot afwerken van de wanden van verschillende soorten stucwerk tot talloze behangtypes en – decors. In iedere prijsklasse is een passende oplossing.

Stucwerk

Binnen stucwerk

Modern strak

 

Een van de manieren om een wand af te werken is pleisterwerk. Deze methode is relatief snel en voordelig uit te voeren, er wordt na een hechtlaag een dunne laag over het bestaande werk aangebracht. Het resultaat is een fraaie en strakke gladde muur of plafond die voor een heel andere uitstraling zorgt. Geen hak- en breekwerk met alle rommel van dien.Robuust klassiek

Naast modern strak pleisterwerk zijn er talloze pleisters en sierpleisters om de wanden af te werken. Van grove spachtelputz tot een wat fijner wild schuurwerk, iedere soort heeft geeft een andere uitstraling en sfeer.

Buiten stucwerk

 

Vastgoedonderhoud Beusekamp doet ook stucwerkzaamheden aan buitengevels. Stucwerk buiten geeft evenals binnen een aparte en gewenste uitstraling. Van robuust tot zeer strak, met een fraaie en duurzame kwaliteit. Na de voorbewerking met een hechtlaag of primer wordt de muur voorzien van de gewenste afwerklaag.

Diverse afwerkingen

 

Net zoals bij sierpleisters en andere binnenpleister werkzaamheden zijn er voor buiten stucwerk diverse soorten afwerkingen.. In een aantal gevallen de gehele gevel opnieuw opgetrokken en voorzien van isolatiemateriaal, waarna men begint met de opbouw van het stucwerk. Een 2 of 3-laagssysteem geeft daarna garantie voor een prachtige en solide gevel met isolerende en waterafstotende werking. In een ander geval is een hechtlaag en afwerklaag voldoende. De afwerklaag kan onder andere bestaan uit een schuureffect, glad stucwerk of een variant buitenkwaliteit sierpleister.

Het uiteindelijke resultaat is een kwalitatief perfecte gevel met de juiste uitstraling.

Lijsten en ornamenten

 

Naast pleister- en stucwerk van gevels, plafonds en wanden kan Vastgoedonderhoud Beusekamp ook klassieke of moderne lijsten en ornamenten plaatsen voor een heel specifieke sfeer en uitstraling. In veel gevallen kan dit aangebracht worden op de bestaande plafonds of wanden.

Behangwerk

 

Behang is een sfeermaker bij uitstek en de mogelijkheden van wanddecoratie zijn enorm. Zo zijn er in de glasvezel- en glasvlies behang, de laatste jaren enorm veel soorten en structuren ontworpen. Daarnaast zijn er de klassieke Engelse behangsoorten, talloze moderne uitvoeringen en alles daar tussenin.

De laatste jaren is de vraag naar behang weer flink toegenomen, zo zijn er behang soorten met vinyl, papier of natuurproducten, die beter plakken en een geheel nieuwe trend neer zetten op zowel klassiek als modern gebied.

Glasvliesbehang

 

Vastgoedonderhoud Beusekamp heeft ruime ervaring in klassiek behangwerk en het moderne glasvlies.

Glasvlies is er in veel varianten met een andere structuur. Het grote voordeel van glasvlies is dat het uitermate geschikt is om een strakke afwerking van oudere en beschadigde wanden mogelijk te maken, daarom wordt het veel gebruikt voor het herstellen van wanden of plafonds met veel scheuren. Ook in het kader van veiligheid is glasvlies een goede keus, het materiaal is brandvertragend. Met glasvliesbehang kiest u voor een zeer duurzame en functionele oplossing van hoge kwaliteit.

Fotobehang, patroon- en overig behang

 

Een bijzondere toepassing van behang is het zgn. fotobehang. Met fotobehang kun je een wand of plafond voorzien van je eigen favoriete afbeelding. Uniek en indrukwekkend.

Verder kan De Schilderscombinatie alle gewenste patroonbehangen of vinylbehangen voor u aanbrengen.

Binnenschilderwerk

 

Vastgoedonderhoud Beusekamp is een schildersbedrijf uit Leiden, gespecialiseerd in binnenschilderwerk. Dit werk is voor onze binnenschilders misschien wel één van de meest dankbare kanten van het vak. Mooi binnenwerk heeft direct invloed op de kwaliteit van wonen. Maar ook hier geldt dat het onderhoud van het binnenschilderwerk belangrijk is. De binnenkant staat in verband met de buitenzijde; beiden moeten in orde zijn voor een lange levensduur.

Binnenschilders met ervaring

 

Strakke en gewenste afwerking voor een mooie uitstraling. Technische staat van de wand, ook hier kan De Schilderscombinatie adviseren en uitvoeren. Onze binnenschilders hebben jarenlange ervaring met als sterke punten; persoonlijk contact en flexibiliteit. De werkwijze van onze schilders bestaat uit 6 stappen. Vanaf de kennismaking tot aan een zogenaamde controlecontact. Hier bespreken wij graag de kwaliteit van het werk en de klanttevredenheid.

Offerte binnenschilderwerk aanvragen

Vastgoedonderhoud Beusekamp is een goedkope schilder in Zuid-Holland en de omgeving Utrecht en Noord-Holland. Je kunt van ons dus een scherpe vrijblijvende offerte ontvangen die concurrerend is met andere schildersbedrijven in de buurt. Vul het offerte formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een scherpe offerte. 


Houtrotrenovatie

 

Houtrotrenovatie wordt regelmatig toegepast voor het buitengeveltimmerwerk. Het is een techniek waarbij het hout gerenoveerd wordt met epoxyharsen en –lijmen in plaats van het vervangen van bv dorpels of kozijnen.

De laatste jaren is de kwaliteit van deze epoxyproducten sterk verbeterd en wordt het met bewezen succes op tal van manieren toegepast. Er zijn een drietal hoofdmanieren van toepassing: Pastavullen, lamineren en deelvervangen.

Pastavullen

 

Voor de kleine reparaties in hoekverbindingen of verstekken, wordt er in de meeste gevallen gebruik gemaakt van pastavullen. Door frezen of zagen wordt het aangetaste hout volledig verwijderd tot er gezond hout over is, daarna wordt er een primer aangebracht voor een goede hechting en om de zuigende ondergrond te isoleren. Het geheel kan dan opgevuld worden met de pasta, hierna kan het geheel afgeschuurd worden en geschilderd.

Lamineren

 

Lamineren wordt vaak gebruikt bij wat grotere reparaties. Hier wordt het aangetaste deel weggezaagd en opgevuld met een passend soort hardhout. Door zagen wordt het aangetaste hout volledig verwijderd tot er gezond hout over is, daarna wordt er een primer aangebracht voor een goede hechting en om de zuigende ondergrond te isoleren.. Het verwijderde gedeelte wordt met nieuw hout met pasta verlijmt en opmaat terug geplaatst. Hierna kan het geheel afgeschuurd worden en geschilderd.

Deelvervangen

 

Deelvervanging wordt gebruikt bij grote reparaties. Bijvoorbeeld als een onderdorpel voor de helft vervangen moet worden, omdat deze zodanig is aangetast dat een pasta vulling of lamineren niet meer mogelijk is. Zo kunnen ook raam roedes of stukken kozijn vervangen worden Hier wordt het aangetaste deel weggezaagd en opgevuld met een passend soort hardhout. Door zagen wordt het aangetaste hout volledig verwijderd tot er gezond hout over is, daarna wordt er een primer aangebracht voor een goede hechting en om de zuigende ondergrond te isoleren.. Het verwijderde gedeelte wordt met nieuw hout met pasta verlijmt en opmaat terug geplaatst. Hierna kan het geheel afgeschuurd worden en geschilderd.

Buitenschilderwerk

 

Vastgoedonderhoud Beusekamp is een schildersbedrijf uit Leiden, gespecialiseerd in buitenschilderwerk. Het buitenschilderwerk is waarschijnlijk één van de belangrijkste onderdelen van onderhoud. Hout en muren verdienen regelmatig aandacht om in goede conditie te blijven en waar nodig een representatieve en mooie uitstraling te hebben. Of het groot of klein werk is, monumentaal of nieuw, bij ieder pand inspecteren een buitenschilder vooraf o.a. de hechting, laagdikte, afwatering, kitnaden, sluitingen en houtverbindingen. De buitenschilder bespreekt de staat van onderhoud en opties voor de aanpak. In overleg worden de wensen en consequenties vastgesteld.

Jarenlange ervaring met buitenschilderwerk

 

Onze buitenschilders hebben jarenlange ervaring en zijn flexibel. Buitenwerk is een goede investering die zich altijd  op termijn terugbetaald. Tevens is er de mogelijkheid tot het opstellen van een onderhoudscontract. Met een onderhoudscontract is uw pand, ook op lange termijn, altijd in prima  conditie en heb je zonder omkijken jarenlang plezier en inzicht in de financiële consequenties nu en de komende 10 jaar. Tip: laat je huis in de winter met korting schilderen.