Voor uw totale onderhoud en schilderwerk

 * schilderwerk * Tegelwerk *Renovatie *sloopwerk * dakbedekkingen * Loodgieterswerk * Totale Verbouwingen *

Schildersbedrijf Leiden

Op zoek naar een betrouwbaar Schildersbedrijf Leiden? Vastgoedonderhoud Beusekamp is een schildersbedrijf uit Leiden die staat voor vakmanschap. We hebben vele jaren ervaring met het schilderen en opknappen van huizen en bedrijfspanden in Leiden en omstreken. Wij staan bekend als een zeer betrouwbare en kwalitatieve schilder en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. We nemen de tijd, zijn snel in het opstellen van een offerte en de prijs/kwaliteit is hoog.

Werkwijze Vastgoedonderhoud Beusekamp

Van kennismaking tot een zogenaamde controlecontact. De persoonlijke benadering, ervaring en flexibiliteit zie je terug in de werkwijze. Vastgoedonderhoud Beusekamp heeft daarom puntsgewijs de werkwijze op een rij gezet.

Onze werkwijze berust op tevreden klanten. Wij realiseren ons dat u zo min mogelijk zorg wilt hebben en het beste resultaat. Daarom bent u bij vastgoedonderhoud beusekamp aan het juiste adres.

Vastgoedonderhoudbeuekamp werkt altijd netjes met respect voor uw huis en uw bezittingen. Persoonlijk contact en flexibiliteit zijn voor ons belangrijke zaken om tot het gewenste resultaat te komen.

Een tevreden klant is en blijft het uitgangspunt van Vastgoedonderhoud Beusekamp

Na het eerste contact gaan we als volgt te werk:

  • Wij komen eerst bij u langs om kennis te maken, de wensen en het werk te inventariseren en u te adviseren.
  • U ontvangt hierna een vrijblijvende, overzichtelijke offerte
  • Indien u akkoord gaat maken wij een afspraak over de start- en einddatum, mochten er aanpassingen nodig zijn doen wij dit uiteraard in overleg.
  • Vervolgens volgt de uitvoering van de werkzaamheden
  • Na afronding van het werk dat wij geleverd hebben volgt de oplevering.
  • Na verloop van tijd nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een zgn. controlecontact. Op dat moment bekijken en bespreken wij de kwaliteit van het werk en de klanttevredenheid.

Schildersbedrijf Leiden offerte aanvragen

Je huis of kantoor laten schilderen is een grote uitgaven. Het gaat om vertrouwen, referenties en vooral de prijs. Van Vastgoedonderhoud Beusekamp kun je een scherpe offerte ontvangen en met zijn jarenlange ervaring ook kwaliteit en uitstekende service. Naast een scherpe offerte voor een schildersklus kun je van ook een vrijblijvende offerte ontvangen voor andere werkzaamheden zoals tegelwerk en houtrotrenovatie. En zoals het overal werkt, hoe meer werk voor Vastgoedonderhoud Beusekamp hoe beter de prijs. Oftewel een nog scherpere prijs!
Geplaatst in Locatie | Getagged schildersbedrijf leiden

schilders leiden , schilder , schilder wassenaar , erkend schildersbedrijf , schilders gevraagd , schilder wassenaar , prijzen schilderwerk , loodgieter leiden